maakjecomeback-boek

Het boek ‘Maak je Comeback’

Ontslag, overlijden, ziekte, scheiding, iedereen krijgt in zijn leven te maken met tegenslag. Je gaat onderuit en wordt op de brancard van het veld gedragen, maar hoe kom je terug aan de bal? Dit boek geeft je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen.

Mijn persoonlijke verhaal loopt als rode draad door dit boek. Ik laat je zien hoe ik de persoonlijke en professionele tegenslagen in de afgelopen jaren heb overwonnen.

Maak je comeback in 8 stappen

Voel je je uitgerangeerd? Over je hoogtepunt? Is het heilige vuur eruit en krijg je geen voldoening meer uit je baan? Grijp je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden en jezelf terug te zetten in je kracht in acht heldere stappen.

Maak je Comeback

Benno Diederiks, Hans van Breukelen

Nederlandstalig | Paperback, 384 blz.
ISBN: 9789492528346
S2 Uitgevers |1e druk verschijnt 19 november 2018

De opbrengst gaat naar “Overleven met alvleesklierkanker”
Voor meer info: supportcasper.nl

Benno en Hans

‘Maak je Comeback’ trainingen en lezingen

Wil je de comebackmethode in de praktijk ervaren? Benno Diederiks en Hans van Breukelen geven workshops en presentaties. Variërend van een dagdeel tot een driedaagse interactieve training waarbij de comebackmethode grondig wordt toegepast. Benno Diederiks is bovendien ook beschikbaar voor persoonlijke een op een coaching. Interesse in een training, of lezing van Hans, of Benno? Informeer dan nu vrijblijvend naar de mogelijkheden.

© 2018 – Hans van Breukelen / Privacy policy