De boeken van Hans

Een helpende hand om invulling te geven aan je comeback

De boeken die Hans schreef gaan over winnen, en het beste uit jezelf halen. Maak je Comeback, zijn meest recente en tevens zeer goed ontvangen boek, gaat een stap verder. Samen met Benno Diederiks legt hij niet alleen uit hoe je zelf een comeback kunt maken na een tegenslag. Hij gaat nog een stap verder. De voormalig keeper biedt je de helpende hand om invulling te geven aan je comeback, individueel of in teamverband.

Maak je Comeback

Haal het beste uit jezelf

Voel je je uitgerangeerd? Ben je ontslagen of ga je scheiden? Is er een dierbaar persoon overleden of is je bedrijf failliet gegaan? Lijd je onder de gevolgen van een ongeluk? Is het heilige vuur verdwenen en vind je geen voldoening meer in je werk? Grijp nu je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden.

Bestel

Hans van Breukelen Winnen

Winnen

Van talent naar topspeler

Voetbal is een denksport. Dit idee vormt de hoeksteen van de visie van Hans van Breukelen. Het beste uit jezelf halen bereik je door de juiste instelling. En daar heb je dus zelf invloed op. In Winnen schrijft Van Breukelen over mentale vaardigheden en heeft hij praktische tips om je te ontwikkelen tot topspeler.

Bestel

Top posities

Een individuele benadering van teamsucces

‘Een groep mensen die in een bedrijf samenwerkt, is iets volstrekt anders dan een team’, aldus managementexpert Patrick Lencioni. Vanuit die waarheid vertrekken Hans van Breukelen en zijn coauteurs. Een team vormen dat gebruikmaakt van ieders persoonlijke talenten, die talenten optimaal inzetten en laten groeien: dat is het doel.

Bestel

© 2019 – Hans van Breukelen / Privacy policy