Meer dan goud

Vanaf 26 juli is bij de EO het nieuwe tv-programma Meer Dan Goud te zien. Het programma moet de mensen achter de medailles tonen en daarvoor leven zes topsporters een week lang bij elkaar in één huis. Samen wonnen zij maar liefst zeven gouden medailles op de Olympische Spelen, negentien wereldtitels en negen Europese titels.

In de eerste aflevering staat Hans van Breukelen centraal. Hij kende grote triomfen als keeper bij PSV en het Nederlands elftal, maar buiten het veld kreeg hij de nodige klappen verwerken: van de dood van zijn vrouw tot een burn-out na zijn ontslag als KNVB-directeur. Wat houdt hem positief?

Wie ben je als topsport je leven niet meer beheerst? Die vraag beantwoorden Leontien van Moorsel, Erben Wennemars, Bas van de Goor, Hans van Breukelen, Kim Lammers en Elis Ligtlee als ze een week samen doorbrengen. Topsporters leven voor hun sport, maar wat maakt het leven nog meer de moeite waard? Zomaar een van de vragen die zes bekende oud-topsporters voor hun kiezen in Meer dan goud. Leontien van Moorsel, Erben Wennemars, Bas van de Goor, Hans van Breukelen, Kim Lammers en Elis Ligtlee brengen een week samen door in het Overijsselse kasteel Rechteren. Daar blikken ze terug op hun bekroonde sportcarrières in een poging de balans op te maken: waren de gouden plakken het waard?

Meer informatie of programma gemist

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 – Hans van Breukelen / Privacy policy