Reserveren

Voel je je uitgerangeerd? Over je hoogtepunt? Is het heilige vuur eruit en krijg je geen voldoening meer uit je baan? Grijp je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden en jezelf terug te zetten in je kracht.

Maak je Comeback trainingen en lezingen

Boek reserveren

Reserveer nu een exemplaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boek reserveren

Reserveer nu een exemplaar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak je Comeback Training

Wil je onder begeleiding aan de slag met je Comeback? Samen met Benno Diederiks geef ik workshops en presentaties. Variërend van een dagdeel tot een driedaagse interactieve training waarbij de Comeback-methode grondig wordt onderzocht. Bovendien is Benno Diederiks is ook beschikbaar voor een-op-een coaching.

Over-Hans-van-Breukelen

Over Hans van Breukelen

‘Het is geweldig om te zien hoe mensen hun kracht hervinden en ze te begeleiden naar hun comeback. Als mensen hun eigen plafond kunnen aantikken, dan overtreffen ze hun eigen verwachtingen.’

Hans van Breukelen (1956) is van huis uit onderwijzer, maar is vooral bekend door zijn negentienjarige voetbalcarrière. Hij stond als doelman onder de lat bij FC Utrecht, Nottingham Forrest en PSV. Hij kwam 73 keer uit voor het Nederlands elftal en beleefde zijn ultieme overwinning met het Europese Kampioenschap voetbal in 1988. Zes jaar later nam hij afscheid van het voetbal en richtte hij zich op een maatschappelijke loopbaan met als centraal idee: succes is maakbaar.

Over-Benno-Diedriks

Over Benno Diedriks

‘Het is nooit te laat voor een comeback en het tempo is niet van belang, de beweging des te meer’

Benno Diederiks MA (1962) heeft ruim twintig jaar ervaring als talenttrainer, bedrijfstrainer, ontwikkelcoach en businesscoach. Hij is opgeleid als HR-professional, Mediator en Master NLP. Benno is oprichter van verschillende initiatieven, waaronder het digitale magazine We are Soccer over voetbal en talentmanagement. Benno begeleidt individuen en teams naar betere prestaties en levensplezier, waaronder bekende sporters als Hans van Breukelen. De laatste jaren begeleidde hij veel van zijn cliënten naar een comeback, waarvoor hij zijn eigen unieke Comeback-methode ontwikkelde, het is de grondslag voor het boek Maak je Comeback.

© 2018 – Hans van Breukelen / Privacy policy